Ready to Go Green?

Ready to Go Green?

Ympäristöasiat ja taloudelliset säästöt kulkevat usein käsi kädessä. Teidän Tukku ei ota huomioon ainoastaan taloudellista säästöä, vaan pitää tärkeänä myös ympäristöön kohdistuvien haittavaikutusten minimoimista. Nämä molemmat näkökannat on huomioitu laajassa tuotevalikoimassamme, joka koostuu pääosin kierrätettävistä ja energiaa säästävistä tuotteista.

Energiamerkinnät

Energiamerkinnän tavoitteena puolestaan on antaa luotettavaa ja vertailukelpoista tietoa laitteiden energiankulutuksesta. Merkintä helpottaa eri laitteiden vertailua sekä suuntaa hankintoja energiatehokkaampaan ja pitkäikäisempään suuntaan. Laitteeseen kiinnitettävä energiamerkki osoittaa tuotteen käytön aikaista energiankulutusta asteikolla A-G. Joissakin laiteryhmissä, kuten lampuissa, käytetään myös A-luokkaa parempia luokkia: A+, A++ ja A+++. Energiatehokkaimmat lamput – energiansäästölamput ja LED-lamput – ovat olleet kaikki A-luokkaa, kun vanhat hehkulamput kuuluivat E-luokkaan. Hyvä energiatehokkuus yhdistettynä pitkään käyttöikään onkin LED-lamppujen etu halogeenilamppuihin verrattuna.

Kestävä kulutus

Teidän Tukku kannustaa järkevään kulutukseen ja kestävään kehitykseen. Taloudellisuus ja ympäristöystävällisyys ovatkin seikkoja, joihin kiinnitämme huomiota tehdessämme yhteistyötä eri toimittajien kanssa. Keskitymme ensisijassa pitkäikäisiin tuotteisiin, sillä pitkä käyttöikä vähentää tuotteen suhteellista ympäristörasitetta. Lisäksi Teidän Tukku ottaa kaupan yhteydessä maksuttomasti vastaan vastaavan määrän käytettyjä tuotteita, jotta taataan käytettyjen tuotteiden ympäristöystävällinen kierrätys.

  • No products in the cart.