Tuotetunnus (SKU): 14003 Osastot: , ,

Yleisvalaisin LED 1500mm anturilla ja kaukosäätimellä IP65 60W/4000K

199,00  119,00 

Hinnat 0% alv

RAJATTU MÄÄRÄ

6500K +

Värilämpötila päivänvalo 6500K

Vaijerisarja +

Vaijerisarja ripustamiseen

0,00 
  • Lisävarusteiden hinta: 0,00 
  • Tuotteen hinta: 119,00 
  • Kokonaishinta: 0,00 

Edistyksellinen valaistusratkaisu, jota on helppo käyttää

Tämä on himmennettävä LED-valaisin, joka on joustava, tehokas ja helposti asennettava valaistusratkaisu moniin eri tarkoituksiin. Pakettiratkaisu koostuu energiatehokkaasta himmennettävästä LED-valaisimestä, joka on varustettu myös päivänvalo- ja liiketunnistimella. Voit helposti ohjata tätä valaistusratkaisua mukana toimitettavalla kaukosäätimellä jopa 15 metrin etäisyydeltä. Vastaavilla ominaisuuksilla varustetut valaistusratkaisut ovat aiemmin olleet kalliita, koska erillisen sensorijärjestelmän käyttö on ollut välttämätöntä.

Tehokas päivänvalo- ja liiketunnistin

Jokaisella valaisimellä on oma päivänvalo- ja liiketunnistin. Jos esimerkiksi asennat 6 valaisinta saliin, valaistaan vain ne alueet, joissa liikutaan tai joissa päivänvalo alkaa laskea. Kaukosäätimellä voit myös määrittää, kuinka kauan valon tulisi olla päällä. Koska valaiset vain alueita missä oleskelet, säästät myös enemmän energiaa verrattuna aikaisempiin vastaaviin valaistusratkaisuihin, joilla kaikki valot kytkettiin joko päälle tai pois päältä. Sensorissa on myös päivänvalotoiminto, joka tunnistaa automaattisesti valon määrän huoneessa ja säätää siten valotehon, mikä säästää lisää energiaa.

Välkkymätön valo

Tässä LED-valaisimessa on laadukkaampi muuntaja kuin halvemman hintaluokan valaisimissa ja se takaa välkkymättömän valon, joka on mukavampi silmille. Tämä on erityisen tärkeää, jos asennat valaisimet toimistoympäristöön tai muihin huoneisiin, joissa vietetään useita tunteja päivässä.

LED-valaisin korkealla valoteholla ja energialuokalla A++

Tämä yleisvalaisin antaa 7800 lumenin valotehon vain 60 watin kulutuksella. Se on ympäristöystävällinen valinta, koska energiankulutus on alhainen mutta se tuottaa samalla riittävästi valoa. Valon määrä on riittävä myös vaativiin paikkoihin, kuten tiloihin, joissa on korkea katto. Valaisin kuuluu korkeimpaan energialuokkaan A ++, mikä tarkoittaa, että säästät enemmän energiaa ja siten myös enemmän rahaa.

Laaja käyttöalue

LED-valaisin sopii moniin eri käyttötarkoituksiin sekä työpaikalla että kotona. Valaisin sopii kaikenlaisiin tiloihin, jopa kosteisiin, koska se on IP65-suojattu. Valaisin soveltuu käytettäväksi muun muassa toimistoissa, varastoissa, työpajoissa, käytävillä, autotalleissa ja harrastetiloissa. Valon väri on 4000K / 840 (neutraali valkoinen).

Erittäin helppo asentaa

Valaisin on varustettu sivuilla olevilla valmiilla kytkennöillä, mikä säästää paljon aikaa asennuksen aikana ja tämä valaisin on siksi huomattavasti edullisempi asentaa verrattuna tavanomaisiin valaisimiin. Mukana on kiinnikkeet katto- tai seinäasennukseen. Nämä kiinnikkeet mahdollistavat myös LED-valaisimen ripustamisen vaijereilla. Valaisin on sarjakytkettävä. Katso lisätietoja vasemmalta löytyvistä kuvista.

Haluatko vakuuttua?

Testaa ensin!

Ota yhteyttä meihin

Soita

Emmi Brander

040-3541732

Lähetä sähköposti

Tuote-edut

– 60% energiansäästö perinteiseen tekniikkaan verrattuna
– Korkea valoteho
– Korkea energiatehokkuus (130 lm / w)
– Välkkymätön valo
– Pitkä polttoikä 50 000 tuntia
– Korkea laatu ja pitkä takuu (5 vuotta)
– Säädettävä kirkkaus
– Päivänvalo- ja liiketunnistin
– Helppo asennus valmiilla kytkennöillä, mukana kiinnikkeet
– Monipuolinen valaisin, sopiva sekä kotiin että toimistoon

Tuoteominaisuudet

– 230V verkkojännite
– Värisävy 4000K/840
– Korvaa 58W 840 loisteputken
– Valokulma 110 astetta
– Rungon väri: Valkoinen
– Materiaali: Alumiini+PVC
– Kotelointiluokka IP65
– Energiatehokkuusluokka A++
– Sisältää ohjauslaitteen: Kyllä

Mitat:

Pituus: 1502mm
Leveys: 74mm
Korkeus: 64mm

TUOTEPAKKAUS

Tuottepakkaus: 6kpl
Tuotteen saatavuus: Kyllä

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Rakenteellinen teho

60W

Värilämpötila

4000K

Valovirta

7800lm

Pituus

1502mm

Elinikä

50000 h

Energiankulutusluokka

A++

  • No products in the cart.