Tuotetunnus (SKU): 13011 Osastot: ,

LED-loisteputki korkealla valoteholla 120cm 25W/840/4000K

22,90  13,90 

Hinnat 0% alv

RAJATTU MÄÄRÄ

LED-loisteputki, joka antaa enemmän valoa

Tämä erittäin suorituskykyinen LED-loisteputki on täysimittainen korvaaja perinteisille 36 watin loisteputkille ilman kompromisseja kirkkaudessa. LED-loisteputki tuottaa itseasiassa hieman enemmän valoa kuin perinteinen 36 watin loisteputki, koska kaikki valo on suunnattu alaspäin toisin kuin perinteisissä, ympärisäteilevissä putkissa. Verrattuna keskitason LED-loisteputkiin, tämä erittäin suorituskykyinen LED-loisteputki tuottaa huomattavasti enemmän valoa. Energiatehokkuuden ja pitkäikäisyyden ansiosta ne ovat hyvä investointi.

Käyttöalueet

LED-loisteputket sopivat erittäin hyvin korkeisiin kattoihin, joissa alueen valaisemiseen tarvitaan yleensä voimakkaampi valonlähde. LED-loisteputki sopii hyvin myös paikkoihin, joissa haluat lisätä yleisvalon määrää ja samalla hyödyntää LED-tekniikan energiansäästöetuja esimerkiksi huoneissa, joissa on rajoitettu määrä valaisimia tai vain yksi loisteputki valaisinta kohden. LED-loisteputki sopii hyvin myös tavallisiin toimistotiloihin, joissa tarvitset enemmän valoa ja haluat lisätä tuottavuutta.

Korkea suorituskyky

Tällä LED-loisteputkella on korkea valontuotto 160lm/W ja se kuuluu energialuokkaan A ++, eli sitä voidaan suorituskyvyn kannalta verrata markkinoiden parhaimpiin LED-loisteputkiin. Toisaalta, mikä erottaa tämän LED-loisteputken muista tehokkaista malleista on jopa 4000 lumenin valoteho, joka on noin 1000 lumenia enemmän kuin suurten valmistajien parhaissa malleissa. Valon väri on neutraali valkoinen 4000K / 840 (vakio) ja LED-sytyttimet tulevat mukana eli asennus on helppoa.

Takuu

LED-loisteputki on valmistettu korkealaatuisista komponenteista, joten käyttöikä ja siten myös takuu on pitkä. LED-loisteputken käyttöikä on 50 000 tuntia ja pitkä 5 vuoden takuu takaa turvallisen hankinnan.

Katso myös malli, joka korvaa 58 watin loisteputket (150 cm)

Haluatko vakuuttua?

Testaa ensin!

Ota yhteyttä meihin

Soita

Emmi Brander

040-3541732

Lähetä sähköposti

Tuote-edut

– 60% energiansäästö perinteiseen tekniikkaan verrattuna
– Korkea valoteho
– Korkea energiatehokkuus (160 lm / w)
– Pitkä polttoikä 50 000 tuntia
– Korkea laatu ja pitkä takuu (5 vuotta)
– Helppo asennus, mukana kiinnikkeet
– Monipuolinen valaisin

Tuoteominaisuudet

– 230V verkkojännite
– Värisävy 4000K/840
– Valokulma 110 astetta
– Rungon väri: Musta
– Materiaali: Alumiini+PVC
– Kotelointiluokka IP20
– Energiatehokkuusluokka A++
– Sisältää ohjauslaitteen: Kyllä

TUOTEPAKKAUS

Tuottepakkaus: 1kpl
Tuotteen saatavuus: Kyllä

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Rakenteellinen teho

25W

Värilämpötila

4000K

Valovirta

4.000lm

Elinikä

50000 h

Energiankulutusluokka

A++

  • No products in the cart.