Tuotetunnus (SKU): 13872 Osastot: , ,

LED Highbay Sensorilla ja kaukosäätimellä IP65 100 W/ 4000 K

139,00 

Hinnat voimassa 30/06/2022 asti

Tilauksen tekeminen ei vaadi rekisteröintiä.
Tarjoukset ja hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Määräalennus

kpl 6-11 12-18
hinta132,05 130,66 

Testaa ensin!

Kokeile ohutta valaisintamme ilman toimituskuluja

30/06/2022 saakka

LISÄTARVIKKEET

Kun tilaat 1-6 valaisinta, toimitukseen sisältyy yksi kaukosäädin. Voit ohjata kaikkia valoja samalla kaukosäätimellä, kun etäisyys on alle 15 metriä.

Edistyksellinen valaistusratkaisu, jota on helppo käyttää

Himmennettävä LED-syväsäteilijä on joustava, tehokas ja helposti asennettava valaistusratkaisu moniin eri tarkoituksiin. Pakettiratkaisu koostuu energiatehokkaasta himmennettävästä LED-syväsäteilijästä, joka on varustettu myös päivänvalo- ja liiketunnistimella. Voit helposti ohjata tätä valaistusratkaisua mukana toimitettavalla kaukosäätimellä jopa 15 metrin etäisyydeltä. Vastaavilla ominaisuuksilla varustetut valaistusratkaisut ovat aiemmin olleet kalliita, koska erillisen sensorijärjestelmän käyttö on ollut välttämätöntä.

Tehokas päivänvalo- ja liiketunnistin

Jokaisella syväsäteilijällä on oma päivänvalo- ja liiketunnistin. Jos esimerkiksi asennat 6 valaisinta saliin, valaistaan vain ne alueet, joissa liikutaan tai joissa päivänvalo alkaa laskea. Kaukosäätimellä voit myös määrittää, kuinka kauan valon tulisi olla päällä. Koska valaiset vain alueita missä oleskelet, säästät myös enemmän energiaa verrattuna aikaisempiin vastaaviin valaistusratkaisuihin, joilla kaikki valot kytkettiin joko päälle tai pois päältä. Sensorissa on myös päivänvalotoiminto, joka tunnistaa automaattisesti valon määrän huoneessa ja säätää siten valotehon, mikä säästää lisää energiaa. Plug and Play -tyyppisen sensorin voit helposti irrottaa ilman työkaluja kääntämällä sitä jyrkästi vastapäivään. Siksi voit helposti myös vaihtaa tai päivittää sen. Valaisinta voi käyttää myös ilman sensoria, mutta kirkkautta hallitaan silti kaukosäätimellä.

Energiatehokas ja korkea valoteho

Tämä on hyvin rakennettu LED-syväsäteilijä korkealaatuisilla komponenteilla, joiden ansiosta elinikä on vähintään 50 000 tuntia ja valovirta 15 000 lumenia vain 100 watin kulutuksella. Syväsäteilijässä on laadukkaat Philipsin led-elementit ja se kuuluu korkeimpaan energialuokkaan A ++.

Laaja käyttöalue

Tämä LED-syväsäteilijä sopii moniin eri tarkoituksiin ja tiloihin, erityisesti sellaisiin, joissa on korkea katto. Valaisin on valmistettu kestämään myös kosteissa tiloissa ja on IP65-luokiteltu. Koska valaisin on himmennettävä, voit asettaa haluamasi kirkkauden kaukosäätimellä ja tämä tarkoittaa, että se soveltuu käytettäväksi myös tiloissa, joissa katon korkeus on matalampi. Voit käyttää tätä valaisinta esimerkiksi varastoissa, työpajoissa, käytävillä, autotalleissa, tuotantotiloissa jne. Valon väri on 4000K / 840 (neutraali valkoinen, vakio).

Helppo asentaa ja pitkä takuu

Tämä LED-syväsäteilijä on varustettu koukulla, jonka avulla voit helposti ripustaa sen haluamaasi paikkaan. Yhdistä sitten kaapeli 220 volttiin. Vahvistukseksi korkeasta laatutasosta valaisimella on pitkä 5 vuoden takuu.

Katso myös:

150W malli kaukosäätimellä

Tuote-edut

– 60% energiansäästö perinteiseen tekniikkaan verrattuna
– Korkea valoteho
– Korkea energiatehokkuus (150 lm / w)
– Pitkä polttoikä 50 000 tuntia
– Korkea laatu ja pitkä takuu (5 vuotta)
– Helppo asennus, mukana kiinnikkeet
– Monipuolinen valaisin

Tuoteominaisuudet

– 230V verkkojännite
– Värisävy 4000K/840
– Valokulma 90 astetta
– Rungon väri: Musta
– Materiaali: Alumiini+PVC
– Kotelointiluokka IP65
– Energiatehokkuusluokka A++
– Sisältää ohjauslaitteen: Kyllä

TUOTEPAKKAUS

Tuottepakkaus: 1kpl
Tuotteen saatavuus: Kyllä

Lisätiedot

Paino0,0 kg
Rakenteellinen teho

100W

Värilämpötila

4000K

Valovirta

15.000lm

Elinikä

50000 h

Energiankulutusluokka

A++

Tuotteen mitat

⌀254mm x 150mm

Paino

1,80kg

Pakkauksen koko

31x31x15 cm, 2,3kg

Haluatko vakuuttua?

Testaa ensin!

Ota yhteyttä meihin

Emmi Brander
[email protected]
Puh. 040-3541732

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 25 tulosta

Katso myös…

  • No products in the cart.