Tuotetunnus (SKU): 13871 Osastot: , ,

LED High-bay himmennettävä IP65 22.500lm 150W/4000K

279,00  149,00 

Hinnat 0% alv

RAJATTU MÄÄRÄ

Edistyksellinen valaistusratkaisu, jota on helppo käyttää

Tämä on himmennettävä LED-syväsäteilijä, joka on joustava, tehokas ja helposti asennettava valaistusratkaisu moniin eri tarkoituksiin. Pakettiratkaisu koostuu energiatehokkaasta himmennettävästä LED-syväsäteilijästä, joka on varustettu myös päivänvalo- ja liiketunnistimella. Voit helposti ohjata tätä valaistusratkaisua mukana toimitettavalla kaukosäätimellä jopa 15 metrin etäisyydeltä. Vastaavilla ominaisuuksilla varustetut valaistusratkaisut ovat aiemmin olleet kalliita, koska erillisen sensorijärjestelmän käyttö on ollut välttämätöntä.

Tehokas päivänvalo- ja liiketunnistin

Jokaisella syväsäteilijällä on oma päivänvalo- ja liiketunnistin. Jos esimerkiksi asennat 6 valaisinta saliin, valaistaan vain ne alueet, joissa liikutaan tai joissa päivänvalo alkaa laskea. Kaukosäätimellä voit myös määrittää, kuinka kauan valon tulisi olla päällä. Koska valaiset vain alueita missä oleskelet, säästät myös enemmän energiaa verrattuna aikaisempiin vastaaviin valaistusratkaisuihin, joilla kaikki valot kytkettiin joko päälle tai pois päältä. Sensorissa on myös päivänvalotoiminto, joka tunnistaa automaattisesti valon määrän huoneessa ja säätää siten valotehon, mikä säästää lisää energiaa. Plug and Play -tyyppisen sensorin voit helposti irrottaa ilman työkaluja kääntämällä sitä jyrkästi vastapäivään. Siksi voit helposti myös vaihtaa tai päivittää sen. Valaisinta voi käyttää myös ilman sensoria, mutta kirkkautta hallitaan silti kaukosäätimellä.

Energiatehokas ja korkea valoteho

Tämä on hyvin rakennettu LED-syväsäteilijä korkealaatuisilla komponenteilla, joiden ansiosta elinikä on vähintään 50 000 tuntia ja valovirta 22 500 lumenia vain 150 watin kulutuksella. Syväsäteilijässä on laadukkaat Philipsin led-elementit ja se kuuluu korkeimpaan energialuokkaan A ++.

Laaja käyttöalue

Tämä LED-syväsäteilijä sopii moniin eri tarkoituksiin ja tiloihin, erityisesti sellaisiin, joissa on korkea katto. Valaisin on valmistettu kestämään myös kosteissa tiloissa ja on IP65-luokiteltu. Koska valaisin on himmennettävä, voit asettaa haluamasi kirkkauden kaukosäätimellä ja tämä tarkoittaa, että se soveltuu käytettäväksi myös tiloissa, joissa katon korkeus on matalampi. Voit käyttää tätä valaisinta esimerkiksi varastoissa, työpajoissa, käytävillä, autotalleissa, tuotantotiloissa jne. Valon väri on 4000K / 840 (neutraali valkoinen, vakio).

Helppo asentaa ja pitkä takuu

Tämä LED-syväsäteilijä on varustettu koukulla, jonka avulla voit helposti ripustaa sen haluamaasi paikkaan. Yhdistä sitten kaapeli 220 volttiin. Vahvistukseksi korkeasta laatutasosta valaisimella on pitkä 5 vuoden takuu.

Haluatko vakuuttua?

Testaa ensin!

Ota yhteyttä meihin

Soita

Emmi Brander

040-3541732

Lähetä sähköposti

Tuote-edut

– 60% energiansäästö perinteiseen tekniikkaan verrattuna
– Korkea valoteho
– Korkea energiatehokkuus (150 lm / w)
– Pitkä polttoikä 50 000 tuntia
– Korkea laatu ja pitkä takuu (5 vuotta)
– Helppo asennus, mukana kiinnikkeet
– Monipuolinen valaisin

Tuoteominaisuudet

– 230V verkkojännite
– Värisävy 4000K/840
– Valokulma 110 astetta
– Rungon väri: Musta
– Materiaali: Alumiini+PVC
– Kotelointiluokka IP65
– Energiatehokkuusluokka A++
– Sisältää ohjauslaitteen: Kyllä

TUOTEPAKKAUS

Tuottepakkaus: 1kpl
Tuotteen saatavuus: Kyllä

Lisätiedot

Paino 0.0 kg
Rakenteellinen teho

150W

Värilämpötila

4000K

Valovirta

22.500lm

Elinikä

50000 h

Energiankulutusluokka

A++

Tuotteen mitat

⌀309mm x 156mm

Paino

2,20kg

Pakkauksen koko

37x37x16cm, 3,0 kg

  • No products in the cart.