Meistä

Korkein mahdollinen hinta-laatusuhde

Yrityksestä

Teidän Tukku Oy on turkulainen valaistusalan tukkuliike, joka toimittaa korkealaatuisia LED-tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille kaikkialla
Euroopassa. Yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen tuotteita, joiden hinta-laatusuhde on paras mahdollinen. Meillä on pitkä kokemus alalta ja kuuntelemalla aktiivisesti asiakkaidemme toiveita olemme yhdessä johtavien valmistajien kanssa pystyneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Hyvin suunnitellun organisaation ja suurten ostomäärien ansiosta meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan.Teidän Tukku Oy tarjoaa myös kumppaniohjelmia asentajille ja jälleenmyyjille joustavilla kuljetusratkaisuilla.

Tuotteet

Teidän Tukku Oy keskittyy LED-tuotteisiin, joilla on korkea energiatehokkuus ja pitkä käyttöikä. Uskomme, että laatu kannattaa pitkällä aikavälillä ja on myös paras ympäristövalinta. Jos et ole varma ostopäätöksestä, sinulla on mahdollisuus testata tuotetta ennen suuremman tilauksen tekemistä. Tuotteitamme koskevat reklamaatiot ovat lähellä 0%, mikä on mielestämme hyvä tae laadulle. Loppujen lopuksi tärkeintä on korkea asiakastyytyväisyytemme, joka on korkean hinta-laatusuhteen ja hyvän palvelun ansiota.

Henkilökunta

Uskomme, että asiakkaiden suositukset ovat parasta mainosta ja tarjoamme mielellämme hyvää palvelua, jotta asiakkaamme olisivat tyytyväisiä. Palvelemme yhtä hyvin niin suuria kuin pieniäkin asiakkaita ja haluamme luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita saavuttaaksemme mahdollisimman korkean asiakastyytyväisyyden. Henkilökuntamme on perehtynyt alalle ja auttaa mielellään neuvonnassa tai tilauksen tekemisessä.

Tervetuloa Teidän Tukkuun!

  • No products in the cart.