Joustavuus toiminnassa ja kyky täyttää asiakkaiden vaatimukset ovat kulmakiviä yrityksemme toiminnassa. Pitkä kokemuksemme alalta takaa asiantuntemuksen niin tuotteiden kuin asiakkaiden tarpeidenkin suhteen. Tavoitteenamme on tehokas ja joustava toiminta. Tuotteemme ovat laadukkaita ja tulevat suoraan niiden valmistajilta. Toiminnassa otetaan huomioon myös ympäristöystävälliset näkökohdat. Asiakkaan kannalta tuotteidemme energiatehokkuus merkitsee myös selviä taloudellisia säästöjä.

Teidän Tukku on yritys, jolla on kaikenkattava valikoima alan johtavia sähkökalusteita ja asennustuotteita. Lisäksi Teidän Tukku tarjoaa laajan valikoiman konttoritarvikkeita alan johtavilta valmistajilta. Yritys on perustettu Ruotsissa jo 1990-luvulla ja se on viime vuosina suunnannut yritystoimintaansa myös Suomen markkinoille. Kasvaneet myyntilukemat yhdessä asiakaslähtöisen lähestymistavan kanssa ovat mahdollistaneet Teidän Tukun toiminnan jatkamisen Suomen Turussa. Markkina-asemaansa Teidän Tukku on vahvistanut myös vuosina 2012 ja 2013 tapahtuneiden yritysostojen myötä. Yrityksemme on muuttunut ja kehittynyt vuosien kuluessa, ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

Teidän Tukun menestys perustuu tyytyväisiin asiakkaisiin. Yrityksellämme on selkeä tavoite olla niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden ykkösvalinta. Toimitusaikamme ovat lyhyet ja henkilökuntamme motivoitunutta ja asiantuntevaa. Näin pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Asiakkaana saat meiltä laadukkaat tuotteet nopeasti ja vaivattomasti kilpailukykyiseen hintaan.

Tervetuloa Teidän Tukkuun!