Hakemus

Rekry on käynnissä

Hae jo tänään

 

: 4 AVOINTA PAIKKAA
SEURAAVA ALOITUSPÄIVÄ:

 

Teidän Tukku on kotimainen yritys joka lanseeraa Suomen markkinoille uudenlaisia tukkupalveluita. Toimintamme perustana on alan parhaat tuotteet, joustavuus sekä yksilöllinen asiakaspalvelu. Haemme yritysmyyntiimme aktiivisia tyyppejä myymään alamme johtavia tuotteita kotimaan markkinoille.

Menestyminen Teidän Tukun myyjänä edellyttää ahkeruutta, myyntihenkisyyttä sekä reipasta otetta elämään. Kokemus B2B-puhelinmyynnistä on etu, mutta vielä suurempi etu on oikea asenne!

Tarjoamme myyjillemme hyvän ansiomahdollisuuden loistavassa työporukassa. Menestyminen tehtävässä edellyttää sinulta joukkuehenkeä, positiivisuutta. Oikealla asenteella ja motivaatiolla tulet kokemaan työssäsi onnistumisen iloa, kehittymistä ja haasteita. 

Asiakkaillemme myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja. Onnistuaksesi tehtävässä saat sekä esimiehen että kokeneen myyntitiimin tuen. Palkkaus on alan huippua ja se koostuu peruspalkasta, provisiosta ja bonuksista. Työpaikka sijaitsee Turun Leaf Centerissä, hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla. 

Jos kiinnostuit, täytä yllä oleva hakemus jo tänään!

Yhteydenotot arkisin 9.00-15.00

Mikael Carleson 044-0575852